Κρατήσεις

Οι εστίες uniHALLS δέχονται φοιτητές  οποιουδήποτε πανεπιστημίου, οποιασδήποτε χώρας. Αν λοιπόν είστε άνω των 16 ετών και είστε εγγεγραμμένος φοιτητής με πλήρη ή μερική φοίτηση σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για διαμονή. Σε περίπτωση αμφιβολίας ως προς τη διαμονή σας στις εγκαταστάσεις μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η ηλεκτρονική κράτηση είναι η ευκολότερη και γρηγορότερη μέθοδος να κάνετε κράτηση στις εστίες uniHALLS. Η διαδικασία κράτησης είναι η εξής:
  1. Επιλέξτε οικιστική μονάδα και τύπο διαμερίσματος.
  2. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και δημιουργήστε λογαριασμό.
  3. Πληρώστε την προκαταβολή και οποιαδήποτε επιπλέον υπηρεσία ηλεκτρονικά.
  4. Θα λάβετε άμεσα επιβεβαίωση πληρωμής και η προσφορά διαμονής θα ακολουθήσει. Συνήθως χρειάζεται 7-10 εργάσιμες μέρες για να ολοκληρωθεί η κράτηση. 
Εναλλακτικά, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε, να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα ή να μας επισκεφτείτε για να διευθετήσουμε την κράτησή σας.
Λόγω του ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη διαθεσιμότητα των διαμερισμάτων κάθε έτους, συνιστούμε όπως προβείτε στην κράτησή σας μόλις επιβεβαιώσετε τη θέση σας στο εκπαιδευτικό ίδρυμα της επιλογής σας. Η θέση σας στις εστίες uniHALLS είναι επιβεβαιωμένη μόνο αφού προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα, καταβάλετε την προκαταβολή και οποιεσδήποτε επιπλέον υπηρεσίες έχετε επιλέξει και λάβετε προσφορά διαμονής.
Κατά τη διαδικασία της κράτησής σας θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε τα ακόλουθα έγγραφα:
  1. Αντίγραφο ταυτότητας / διαβατηρίου.
  2. Αντίγραφο φοιτητικής κάρτας / επιστολής εγγραφής από το εκπαιδευτικό ίδρυμα / επιστολή αποδοχής σας από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.
  3. Αντίγραφο ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας (ηλεκτρικού ρεύματος ή νερού) ως απόδειξη της διεύθυνσης της οικίας σας.
  4. Αντίγραφο ταυτότητας / διαβατηρίου του εγγυητή σας.
  5. Αντίγραφο ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας (ηλεκτρικού ρεύματος ή νερού) του εγγυητή σας ως απόδειξη της διεύθυνσης της οικίας του.
Αν επιθυμείτε να δείτε τις εγκαταστάσεις και τους διάφορους τύπους δωματίων από κοντά, θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας. Τα ωράρια λειτουργίας μας διαφέρουν από κτήριο σε κτήριο και για το λόγο αυτό σας προσκαλούμε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα για να διευθετήσουμε την ξενάγησή σας.
Αν αποφασίσετε να ακυρώσετε την κράτησή σας αφού έχετε καταβάλει την προκαταβολή και σας έχει προσφερθεί δωμάτιο, τότε το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται. Ωστόσο, επικοινωνήστε μαζί μας, ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε!


 
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 
Τηλ. Επικοινωνίας: 77 77 04 04
Admin: +357 22 21 00 04