Κρατήσεις

Οι εστίες Unihalls δέχονται φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια και από όλες τις χώρες. Επομένως αν είστε άνω των 16 ετών και είστε εγγεγραμμένος φοιτητής με πλήρη ή μερική φοίτηση σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για διαμονή. Για οποιαδήποτε αμφιβολία αν μπορείτε να διαμείνετε στις εγκαταστάσεις μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η ηλεκτρονική μέθοδος είναι η ευκολότερη και γρηγορότερη μέθοδος για να κάνετε κράτηση στις εστίες Unihalls. Η διαδικασία κράτησης είναι η εξής:
  1. Επιλέγετε τοποθεσία και τύπο διαμερίσματος.
  2. Συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και δημιουργήτε λογαριασμό.
  3. Πληρώνετε την προκαταβολή και οποιαδήποτε επιπλέον υπηρεσία ηλεκτρονικά.
  4. Θα λάβετε άμεσα επιβεβαίωση πληρωμής και το έντυπο κράτησης διαμονής θα ακολουθήσει. Συνήθως χρειάζονται 7-10 εργάσιμες μέρες για να ολοκληρωθεί η κράτηση. 
Εναλλακτικά, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε, να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα ή να μας επισκεφτείτε για να διευθετήσουμε επιτόπου την κράτησή σας.
Λόγω του ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη διαθεσιμότητα των διαμερισμάτων κάθε έτους, συνιστούμε όπως προβείτε στην κράτηση σας μόλις επιβεβαιώσετε τη θέση σας στο εκπαιδευτικό ίδρυμα της επιλογής σας. Η θέση σας στις εστίες Unihalls είναι επιβεβαιωμένη μόνο όταν προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα, καταβάλετε την προκαταβολή και οποιεσδήποτε επιπλέον υπηρεσίες έχετε επιλέξει και αφού λάβετε το έντυπο κράτησης για την διαμονή.
Κατά τη διαδικασία της κράτησης σας θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε τα ακόλουθα έγγραφα:
  1. Αντίγραφο ταυτότητας/διαβατηρίου.
  2. Αντίγραφο φοιτητικής κάρτας/επιστολής εγγραφής από το εκπαιδευτικό ίδρυμα/επιστολή αποδοχής σας από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.
  3. Αντίγραφο ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας (ηλεκτρικού ρεύματος ή νερού) ως απόδειξη της διεύθυνσης της οικίας σας.
  4. Αντίγραφο ταυτότητας/διαβατηρίου του εγγυητή σας.
  5. Αντίγραφο ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας (ηλεκτρικού ρεύματος ή νερού) του εγγυητή σας ως απόδειξη της διεύθυνσης της οικίας του.
Αν επιθυμείτε να δείτε τις εγκαταστάσεις και τους διάφορους τύπους δωματίων από κοντά, θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας. Τα ωράρια λειτουργίας μας διαφέρουν από κτίριο σε κτίριο γι' αυτό καλύτερα να μας καλέσετε ή να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα για να διευθετήσουμε την ξενάγησή σας.
Αν αποφασίσετε να ακυρώσετε την κράτηση σας αφού έχετε καταβάλει την προκαταβολή και σας έχει προσφερθεί δωμάτιο, τότε το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται. Ωστόσο, επικοινωνήστε μαζί μας, ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε!
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 

Τηλ. Επικοινωνίας: 77770404
Admin: +357 22 21 00 04