ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 
Οι φοιτητικές εστίες Unihalls έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη στέγαση των φοιτητών προσφέροντας τους ξενοδοχειακού τύπου υπηρεσίες και ανέσεις.

Χτίσαμε κάθε σπιθαμή των Unihalls με μεράκι και αγάπη επειδή πιστεύουμε ότι ο χώρος που ζει κάποιος έχει άμεση επίδραση και στον τρόπο που σκέφτεται. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία, να σας κάνουμε να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας, να δώσουμε μια διαφορετική αξία στη φοιτητική σας ζωή και να κάνουμε τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Στα Unihalls φιλοξενούμε φοιτητές από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς με διαφορετικές θρησκείες, ήθη και έθιμα σε ένα ζεστό περιβάλλον που εύκολα μπορείς να κάνεις νέους φίλους και να ζεις ευχάριστα και αρμονικά. Θεωρούμε όλους τους ανθρώπους ίσους και καλλιεργούμε τη διακριτικότητα και τον σεβασμό ανάμεσά τους.

Όλα τα συγκροτήματα μας βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία γύρω από εμπορικούς άξονες και συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό και την αισθητική. Ξεχωρίζουν παράλληλα για τη μοντέρνα και καινοτόμο αρχιτεκτονική τους και προσφέρουν σειρά υπηρεσιών που διευκολύνουν τον φοιτητή.

Σκοπός μας είναι η άμεση και πλήρης εξυπηρέτηση σας. Σας παρέχουμε ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον, μεριμνούμε για κάθε σας ανάγκη ώστε να μένετε απερίσπαστοι στις σπουδές και στη μελέτη σας.

Με πλήρη και σωστή ενημέρωση προσπαθούμε να κάνουμε το φοιτητικό σας ταξίδι όσο πιο απολαυστικό γίνεται.


 
 

2014

Unihalls premier

ΕΓΚΩΜΗ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Επιλέγοντας τις φοιτητικές εστίες Unihalls premier διαλέγεις την άνεση και την ευκολία!
Βρίσκονται μόλις λίγα βήματα μακριά από τα κεντρικά κτήρια του πανεπιστημίου Λευκωσίας και αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για τους φοιτητές. Προσφέρουμε μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε στούντιο και διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων δημιουργώντας στον ένοικο μια φοιτητική ζωή με άνεση και στυλ! 
 

2018

Unihalls trinity

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Οι εστίες Unihalls trinity αποτελούν το νέο μας κτίριο και θεωρείται το πιο πολυτελές κτίριο εστιών στην Κύπρο. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά από πολλά πανεπιστήμια της πόλης, φιλοξενώντας φοιτητές από όλο τον κόσμο. Με μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια, κομψά στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου οι εστίες Unihalls trinity αποτελούν την ιδανική επιλογή κάθε φοιτητή. 
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 

Τηλ. Επικοινωνίας: 77770404
Admin: +357 22 21 00 04