ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 
 
Λίγα λόγια για εμάς
Οι φοιτητικές εστίες uniHALLS ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στη στέγαση των φοιτητών και να τους προσφέρουν ξενοδοχειακού τύπου υπηρεσίες και ανέσεις.

Χτίσαμε κάθε σπιθαμή των uniHALLS με μεράκι και αγάπη επειδή πιστεύουμε ότι ο χώρος που ζει κανείς  έχει άμεση επίδραση στον τρόπο που σκέφτεται. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία, να σας κάνουμε να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας, να δώσουμε μια διαφορετική αξία στη φοιτητική σας ζωή και να κάνουμε τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Στα uniHALLS φιλοξενούμε φοιτητές από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς με διαφορετικές θρησκείες, ήθη και έθιμα χωρίς όμως αυτό να τους εμποδίζει να ζουν αρμονικά. Θεωρούμε όλους τους ανθρώπους ίσους και καλλιεργούμε τη διακριτικότητα και τον σεβασμό ανάμεσά τους.

Όλα τα συγκροτήματα μας βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία γύρω από εμπορικούς άξονες και συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό και την αισθητική. Ξεχωρίζουν παράλληλα για τη μοντέρνα και καινοτόμο αρχιτεκτονική τους και προσφέρουν σειρά υπηρεσιών που διευκολύνουν τον φοιτητή.

Σκοπός μας είναι η άμεση και πλήρης εξυπηρέτησή σας, παρέχοντας ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον ούτως ώστε ο φοιτητής να μένει απερίσπαστος στις σπουδές και στη μελέτη του. Με πλήρη και σωστή ενημέρωση προσπαθούμε να κάνουμε το φοιτητικό σας ταξίδι όσο πιο απολαυστικό γίνεται.


 
 

2014

uniHALLS premier

ΕΓΚΩΜΗ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Επιλέγωντας τις φοιτητικές εστίες uniHALLS premier διαλέγεις την άνεση και την ευκολία! Σε τοποθεσία μόλις λίγα βήματα μακριά από τα κεντρικά κτήρια του πανεπιστημίου Λευκωσίας, οι εστίες uniHALLS premier αποτελούν το σπίτι για 299 φοιτητές ετήσια. Οι εξαιρετικές κατοικίες μας προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε στούντιο και διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων επιτρέπωντας στον ένοικο σπουδές με άνεση και στύλ! 
 

2018

uniHALLS trinity

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Οι εστίες uniHALLS trinity αποτελούν το νέο μας οικοδόμημα ενώ αποτελεί και το πιο πολυτελές κατάλυμα σπουδαστών στην Κύπρο. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία,πλησίον του Ευρωπαΐκού Πανεπιστημίου Κύπρου και σε άλλα πανεστήμια της πόλης, φιλοξενώντας φοιτητές από όλο τον κόσμο. Έχοντας 228 άριστα σχεδιασμένα δωμάτια, κομψά στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου οι εστίες uniHALLS trinity αποτελούν την ιδανική επιλογή κάθε φοιτητή. 


 
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 
Τηλ. Επικοινωνίας: 77 77 04 04
Admin: +357 22 21 00 04