Άφιξη

Μπορείτε να κάνετε ‘check-in’ την πρώτη μέρα που ξεκινά η σύμβαση ενοικίασης, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για ‘check-in’. Γι’ αυτό, συνιστάται όπως κλείσετε το ραντεβού σας εκ των προτέρων. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορέσετε να μετακομίσετε εκείνη τη μέρα ή δε μπορέσετε να βρείτε διαθέσιμο ραντεβού, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε εργάσιμη μέρα μετά την πρώτη μέρα που ξεκινά η σύμβασή σας.
Τα ραντεβού για ‘check-in’ πραγματοποιούνται μόνο Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 18:00. Παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε κατευθείαν με τo Χώρο Υποδοχής  για να ενημερώσετε ως προς την ώρα άφιξής σας στις εγκαταστάσεις έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η μετακόμισή σας χωρίς ταλαιπωρία.
Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αφίξεις τα Σαββατοκύριακα, δημόσιες αργίες και/ή μετά τις ώρες λειτουργίας μας όπως αναφέρονται πιο πάνω.
Αν και οι συμβάσεις ενοικίασης έχουν καθορισμένες ημερομηνίες και δεν μπορούν να αλλάξουν, αν επιθυμείτε να μετακομίσετε νωρίτερα, ίσως είναι πιθανό να προβείτε σε κράτηση επιπρόσθετης σύμβασης σύντομης ενοικίασης και να χρεωθείτε για την περίοδο αυτή. Για να προβείτε σε τέτοιου είδους κράτηση (πάντα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την οικιστική μονάδα.
Είναι πολύ σημαντικό να πληρώνετε το ενοίκιο στην ώρα σας. Επομένως, είναι απαραίτητο να καταβάλετε την 1η δόση πριν την άφιξή σας  για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε το ‘check-in’ στο δωμάτιό σας. Όλες οι δόσεις μπορούν να πληρωθούν με τραπεζικό έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμού που σας έχει υποδειχθεί από τον Ιδιοκτήτη. Σε περίπτωση που η 1η δόση δεν καταβληθεί στην καθορισμένη ημερομηνία που αναγράφεται στο ενοικιαστήριο έγγραφο, τότε η κράτηση σας μπορεί αυτόματα να ακυρωθεί και θα ισχύουν όλοι οι όροι της πολιτικής ακύρωσης.
Τα προσωπικά σας αντικείμενα! Το δωμάτιό σας είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, οπότε το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, οικιακά σκεύη, καλώδιο Ethernet και σνακ….
Για τη δική σας ευκολία, μπορείτε πάντα να παραγγείλετε το πακέτο άφιξης Unihalls.
Παρά το ότι όλα τα δωμάτια είναι μοντέρνα και στυλάτα, αν επιθυμείτε να αλλάξετε δωμάτιο μετά το check-in σας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τις προτιμήσεις σας (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). Παρακαλούμε έχετε υπόψη ότι  οι διάφοροι τύποι δωματίων προσφέρονται σε διαφορετικές τιμές, επομένως ίσως να χρειαστεί να πληρώσετε άλλο ποσό για διαφορετικό δωμάτιο.
Ναι, φυσικά! Αν πρόκειται να μετακομίσετε και χρειάζεται να παραδοθεί αλληλογραφία στις εγκαταστάσεις μας, παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι αυτό θα γίνει μέχρι και 14 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξής σας. Παρακαλούμε όπως δεν αποστέλλετε φαγητά, βιβλία, έπιπλα, εξοπλισμό ή οποιοδήποτε άλλο ογκώδες πακέτο.
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 

Τηλ. Επικοινωνίας: 77770404
Admin: +357 22 21 00 04