Αναχώρηση

Πριν μετακομίσετε από τις εστίες, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Διευθετήστε από νωρίς το ραντεβού σας για επιθεώρηση του δωματίου σας, πακετάρετε τα πράγματα σας, μαζέψτε όλα τα σκουπίδια και τοποθετήστε τα στους εξωτερικούς κάδους και καθαρίστε ενδελεχώς όλο το δωμάτιο σας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι αφήνετε το δωμάτιο εντελώς άδειο και χωρίς ζημιές.
Η τελευταία μέρα που μπορείτε να αποχωρήσετε από το δωμάτιό σας είναι 12μ.μ. της τελευταίας ημέρας του Ενοικιαστηρίου Εγγράφου. Παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει ραντεβού για την τελική επιθεώρηση του δωματίου έγκαιρα, αφού το προσωπικό αντιμετωπίζει μεγάλο φόρτο εργασίας το συγκεκριμένο διάστημα. Οι επιθεωρήσεις των δωματίων πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 18:00.
Όχι, για λόγους ασφάλειας και υγείας όλες οι ζημιές πρέπει να επιδιορθώνονται από το ειδικευμένο συνεργείο συντήρησης που διαθέτουμε. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τυχόν ζητήματα συντήρησης δηλώνοντάς τα μέσω του Student Portal.
Η εγγύηση επιστρέφεται με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε δημιουργήσει οποιαδήποτε ζημιά και έχετε ακολουθήσει τους όρους και προϋποθέσεις του ενοικιαστηρίου εγγράφου. Το ποσό της εγγύησης επιστρέφεται εντός 25 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αναχώρησής σας από τις εγκαταστάσεις μας.
Ναι, μπορείτε να το κάνετε με την προϋπόθεση ότι έχετε υπογράψει Ενοικιαστήριο Έγγραφο, το οποίο ισχύει για τη συγκεκριμένη περίοδο και για το ίδιο δωμάτιο. Παρακαλείστε όμως να πετάξετε όλα τα φαγώσιμα ή/και τα σκουπίδια σας και να καθαρίσετε το δωμάτιο πριν φύγετε για διακοπές. Έχετε υπόψη σας ότι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών ίσως χρειαστεί να προβούμε σε ορισμένες εργασίες συντήρησης στα δωμάτια.
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 

Τηλ. Επικοινωνίας: 77770404
Admin: +357 22 21 00 04