Ενοίκιο και πληρωμές

Για να μάθετε πόσα θα πληρώνετε, απλά επιλέξτε το χώρο διαμονής που σας ενδιαφέρει και τον τύπο δωματίου της αρεσκείας σας και θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες εκεί.
Εν συντομία, τα πάντα! Όλοι οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, γκάζι), χρήση διαδικτύου (‘broadband internet’ και ‘Wi-Fi’ γρήγορων ταχυτήτων), κανάλια δορυφορικής τηλεόρασης, κοινόχρηστα και δημοτικά τέλη συμπεριλαμβάνονται στο ποσό του ενοικίου. Η χρήση κοινόχρηστων χώρων, το 24ωρο σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, το συνεργείο συντήρησης και το φιλικό προσωπικό υποδοχής επίσης συμπεριλαμβάνονται στα ‘all-inclusive’ πακέτα μας.
Το πλύσιμο των ρούχων σας, ο χώρος στάθμευσης καθώς και τα σνακ και τα ποτά από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης αποτελούν προσωπικά σας έξοδα. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε υπηρεσία για τον καθαρισμό του δωματίου σας και να αγοράσετε κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και μαγειρικά σκεύη σε πολύ ελκυστικές τιμές.
Όταν προβείτε σε κράτηση στις εστίες Unihalls θα σας ζητηθεί να πληρώσετε την Προκαταβολή (αναλόγως του σχεδίου αποπληρωμής που έχετε επιλέξει) και οποιαδήποτε επιπλέον υπηρεσία έχετε επιλέξει κατά τη διάρκεια της κράτησής σας. Αν επιλέξετε να κάνετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να πληρώσετε μέσω του ασφαλούς δικτύου πληρωμών μας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας είτε στο Χώρο Υποδοχής είτε μέσω τηλεφώνου μπορείτε επίσης να πληρώσετε με μετρητά ή μέσω τραπεζικής επιταγής. Το ενοίκιο πρέπει να καταβάλλεται τις συγκεκριμένες προκαθορισμένες ημερομηνίες που αναγράφονται στο ενοικιαστήριο έγγραφο. Για να μάθετε πότε οφείλετε να καταβάλετε τις δόσεις σας, επιλέξτε την Εστία που σας ενδιαφέρει και τον τύπο δωματίου που προτιμάτε, επιλέξτε τον αριθμό των δόσεων που επιθυμείτε να καταβάλετε το ετήσιο ενοίκιό σας και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προσφορές για μειωμένες τιμές αν επιλέξετε να πληρώσετε το ετήσιο κόστος σε 1 ή 2 δόσεις.
Οι ημερομηνίες καταβολής του ενοικίου είναι σύμφωνα με τον αριθμό των δόσεων που έχετε επιλέξει για να πληρώσετε την ετήσια χρέωση. Οι ημερομηνίες για καταβολή των δόσεων ορίζονται ξεκάθαρα στη συμφωνία ενοικίασης αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού αποστέλλουμε υπενθύμιση πληρωμής πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας.
Μπορείτε να πληρώσετε το ενοίκιο με τραπεζικό έμβασμα σε λογαριασμό του Ιδιοκτήτη, τα στοιχεία του οποίου αναγράφονται στο Ενοικιαστήριο Έγγραφο. Παρακαλώ να σημειωθεί ότι τα τραπεζικά εμβάσματα χρειάζονται μέχρι και 5 εργάσιμες μέρες για να πιστωθούν στο λογαριασμό. Επίσης βεβαιωθείτε ότι το όνομα και ο αριθμός δωματίου του φοιτητή θα αναφέρονται στη μεταφορά.
Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο χώρο υποδοχής ή με τραπεζική επιταγή.
Οι προθεσμίες για καταβολή των δόσεων παρουσιάζονται ξεκάθαρα στη συμφωνία ενοικίασης και υπογράφοντας το συμβόλαιο σας, τόσο ο ένοικος όσο και ο εγγυητής αναλαμβάνουν την ευθύνη της αποπληρωμής εντός των προθεσμιών. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο αδυνατείτε να πληρώσετε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, παρακαλούμε όπως έγκαιρα επικοινωνήστε μαζί μας και ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε καθυστερώντας την πληρωμή. 
Ο εγγυητής είναι ένα τρίτο πρόσωπο όπως γονέας ή κηδεμόνας ο οποίος εγγυάται ότι θα πληρώνεται το ενοίκιο έγκαιρα και συμφωνεί να το πληρώσει ο/η ίδιος/α σε περίπτωση που δεν το κάνετε εσείς. Υπογράφοντας τη σύμβαση ενοικίασης, οι υποχρεώσεις του εγγυητή επεκτείνονται και σε όλους τους υπόλοιπους όρους του Ενοικιαστηρίου Εγγράφου, όπως την πρόκληση ζημιών στο χώρο. Παρακαλώ να σημειωθεί ότι τα προσωπικά στοιχεία του εγγυητή συγκεντρώνονται κατά τη διαδικασία της κράτησής σας.
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 

Τηλ. Επικοινωνίας: 77770404
Admin: +357 22 21 00 04