Σουίτες

Όλα τα στούντιο περιλαμβάνουν επίπλωση υψηλών προδιαγραφών και κουζίνα εξοπλισμένη με ψυγείο, φούρνο και μαγειρικές εστίες (παρακαλώ να σημειωθεί ότι τηγάνια, κατσαρόλες, μαχαιροπήρουνα κλπ προσφέρονται μόνο με το πακέτο άφιξης). Το κάθε στούντιο έχει το δικό του μεγάλο προσωπικό χώρο μπάνιου με ανεξάρτητο ντους, τουαλέτα και νιπτήρα, άνετο γραφείο και καρέκλα, διπλό κρεβάτι με κομοδίνα, αποθηκευτικό χώρο και φυσικά τηλεόραση 32’’. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη λίστα με τα αντικείμενα του κάθε τύπου δωματίου στο παράθυρο που αναγράφει «Δείτε τι περιλαμβάνει».
Όχι, αφού ο καθένας από εσάς έχει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις. Αν σας αρέσει το μινιμαλιστικό στυλ, μπορείτε να παραγγείλετε από εμάς το πακέτο άφιξης που περιέχει σετ σεντόνια, πάπλωμα με παπλωματοθήκη, δύο μαξιλάρια με μαξιλαροθήκες καθώς και πολλά άλλα. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό, μπορείτε να το παραγγείλετε εκ των προτέρων κατά τη διαδικασία της κράτησής σας.
Ναι, πρέπει να φέρετε τις δικές σας κατσαρόλες, μαχαιροπήρουνα, πιάτα, μπολ, και φυσικά τις κούπες για τον καφέ σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να σας τα παρέχουμε όλα αυτά στο δωμάτιό σας πριν την άφιξή σας, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο άφιξης κατά τη διαδικασία της κράτησής σας.
Το μέγεθος του κρεβατιού εξαρτάται από  τον τύπο του δωματίου, αλλά τα περισσότερα κρεβάτια στα μονά στούντιο έχουν διαστάσεις 140cm x 200cm. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε πάντα  να επισκέπτεστε το παράθυρο «Δείτε τι περιλαμβάνει» στον κάθε τύπου δωματίου.
Ναι, φυσικά! Πώς μπορείτε να μην μαγειρεύετε άλλωστε όταν διαβάζετε όλο το βράδυ;
Μπορείτε να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στο δωμάτιό σας αλλά δεν επιτρέπεται να προβείτε σε οποιεσδήποτε μόνιμες μετατροπές ή/και τροποποιήσεις χωρίς να ζητήσετε να σας παραχωρηθεί άδεια από εξουσιοδοτημένο μέλος του προσωπικού.

Για να αποφύγετε τυχόν χρεώσεις για πρόκληση ζημιών, παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι αφήνετε το δωμάτιο στην ίδια κατάσταση που το είχατε παραλάβει εξ’αρχής εκτός βεβαίως από φυσικές φθορές.
 
Εξαρτάται πάντα από τη συσκευή. Συσκευές υψηλής τάσης  όπως φορητές συσκευές θέρμανσης ή φούρνοι μικροκυμάτων είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα. Επομένως, παρακαλούμε να ρωτήσετε σχετικά τον υπεύθυνο υποδοχής στο χώρο διαμονής σας προτού φέρετε οποιαδήποτε συσκευή στο δωμάτιό σας.
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 

Τηλ. Επικοινωνίας: 77770404
Admin: +357 22 21 00 04