Εγκαταστάσεις

Οι εστίες Unihalls προωθούν τον υγιεινό τρόπο ζωής, επομένως όλα μας τα κτίρια διαθέτουν στις εγκαταστάσεις τους χώρους γυμναστικής χωρίς χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα Unihalls Gym Card παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο υποδοχής.
Ναι, πού αλλού θα πλένατε τα ρούχα σας; Όλα μας τα κτίρια διαθέτουν χώρους πλυντηρίων με πλυντήρια και στεγνωτήρια τα οποία λειτουργούν με κέρματα και είναι εύκολα στη χρήση και στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο. Η κάθε πλύση κοστίζει €3.50 ενώ η χρήση στεγνωτηρίου κοστίζει €1.00 ανά 20 λεπτά. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε απορρυπαντικό ή μαλακτικό αφού περιλαμβάνονται στην τιμή.
Όλα μας τα κτίρια διαθέτουν χώρους στάθμευσης. Υπάρχουν ειδικά μειωμένα ετήσια τέλη για τους ενοίκους, οπότε αν χρειάζεστε θέση στο χώρο στάθμευσης μπορείτε να το ζητήσετε και να το πληρώσετε κατά τη διαδικασία της κράτησής σας.
Αν διαθέτετε ποδήλατο, μην ανησυχείτε! Διαθέτουμε αρκετές θέσεις για να σταθμεύσετε το ποδήλατό σας με ασφάλεια στο ισόγειο του κάθε κτιρίου.
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 

Τηλ. Επικοινωνίας: 77770404
Admin: +357 22 21 00 04