Καθημερινότητα

Σκεφτείτε τη Διαδικτυακή Πύλη Ενοικιαστών ως τον ηλεκτρονικό οδηγό διαμονής σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή για να ελέγξετε την κατάσταση του λογαριασμού σας, να αναφέρετε προβλήματα συντήρησης, να παραγγείλετε υπηρεσίες καθαρισμού, να δείτε το Check-in/check-out Inventory σας, να τυπώσετε το υπογεγραμμένο σας ενοικιαστήριο έγγραφο ή ακόμα να μάθετε όλα όσα συμβαίνουν στις εστίες Unihalls. Μπορείτε να συνδεθείτε στη Διαδικτυακή πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και τον κωδικό που χρησιμοποιήσατε όταν δημιουργήσατε το λογαριασμό σας.
Οι εστίες Unihalls διαθέτουν αποκλειστικό συνεργείο συντήρησης σε κάθε κτίριο για να είμαστε σίγουροι ότι όλα κυλούν ομαλά. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στο τυχόν πρόβλημά σας εγκαίρως και όπου είναι δυνατόν να προβαίνουμε σε επιδιορθώσεις κατά την πρώτη μας επίσκεψη. Φυσικά αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό αφού υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να παραγγείλουμε εξαρτήματα ή να καλέσουμε εξωτερικό εργολάβο – σε αυτές τις περιπτώσεις στόχος μας είναι να σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη του ζητήματος.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα συντήρησης, πρέπει απλώς να υποβάλετε αίτημα συντήρησης μέσω του ‘Student Portal’ και εμείς θα το διευθετήσουμε. Για επείγουσες περιπτώσεις μπορείτε να ειδοποιείτε το προσωπικό στο γραφείο υποδοχής του κτιρίου ή να αποστέλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα.
Θέλουμε να νιώθετε τις εστίες Unihalls σαν το σπίτι σας, επομένως οι φιλοξενούμενοί σας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το έχετε προγραμματίσει εκ των προτέρων και έχετε ενημερώσει το προσωπικό στο γραφείο υποδοχής του κτιρίου κάθε φορά που σκοπεύετε να φιλοξενήσετε την οικογένεια ή τους φίλους σας το βράδυ, αφού θα πρέπει να σας παραχωρηθεί ειδική έγκριση από εξουσιοδοτημένο μέλος του προσωπικού προτού προσκαλέσετε κάποιο φιλοξενούμενο να μείνει μαζί σας. Ένας καλεσμένος σας έχει τη δυνατότητα να διανυκτερεύσει μαζί σας για 3 συνεχόμενα βράδια και όχι περισσότερες από δυο φορές τον ίδιο μήνα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εισαγωγής, ένα (μόνο) μέλος της οικογένειάς σας είναι ευπρόσδεκτο να μείνει μαζί σας για παρατεταμένη διάρκεια 5 συνεχόμενων βραδιών. Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη για τους επισκέπτες σας και σε περίπτωση που προκαλέσουν οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαμονή τους υπεύθυνοι είστε αποκλειστικά εσείς.
Οι κανονισμοί όσον αφορά τις επισκέψεις και τις διανυκτερεύσεις φιλοξενούμενων μπορούν να αλλάξουν από καιρώ εις καιρώ και παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας. 
Αντιμετωπίζουμε το θέμα της ασφάλειάς σας πολύ σοβαρά. Γι’ αυτό διαθέτουμε αποκλειστική ομάδα ασφαλείας, η οποία είναι υπεύθυνη να προσφέρει βοήθεια σε περίπτωση που χρειαστεί.
Επιπλέον, όλες μας οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρονικά συστήματα εισόδου, συστήματα ενδοεπικοινωνίας και κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης για να εξασφαλίζουμε στους ένοικους μας ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών καθώς και το ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον για την καθημερινότητά σας.
Οι ώρες λειτουργίας του γραφείου υποδοχής διαφέρουν από κτίριο σε κτίριο. Τα περισσότερα κτίρια εξυπηρετούν Δευτέρα – Παρασκευή σε ώρες γραφείου.
Το προσωπικό μας δεν είναι εκεί μόνο για τη συντήρηση του κτιρίου – πρόθεσή τους είναι να καταστήσουν την εμπειρία της διαμονής σας στις εστίες Unihalls όσο πιο απολαυστική γίνεται. Οι ομάδες που εργάζονται στα κτίρια μας μετρούν χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση διαφόρων ζητημάτων και συνήθως βρίσκονται σε θέση να βοηθήσουν προσφέροντας συμβουλές ούτως ώστε να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα προσαρμογής στις αρχές της διαμονής σας.
Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Οποιοδήποτε είδος καπνίσματος απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των Unihalls, συμπεριλαμβανόμενων των μπαλκονιών των δωματίων. Σε περίπτωση που βρεθείτε να καπνίζετε εντός των εστιών, θα σας επιβάλλεται το ανάλογο χρηματικό πρόστιμο.
Είστε υπεύθυνοι να διατηρείτε τον προσωπικό σας χώρο καθαρό καθώς επίσης και να βοηθάτε στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων του διαμερίσματος (εάν υπάρχουν). Το να καθαρίζετε το χώρο σας από μόνοι σας είναι σημαντικό κομμάτι της ανεξάρτητης πλέον ζωής σας.
Αν φυσικά θεωρείτε ότι αυτό σας αποσπά από την μελέτη σας, μην ανησυχείτε! Προσφέρουμε αρκετές υπηρεσίες καθαριότητας τις οποίες μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του ‘Student Portal’. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Το συνεργείο καθαρισμού έχει την ευθύνη να καθαρίζει καθημερινά τους κοινόχρηστους χώρους όπως τους διαδρόμους, τους ανελκυστήρες, το γυμναστήριο και το χώρο υποδοχής.
Ναι, εμείς θα παραλάβουμε τα γράμματα και τα πακέτα σας κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας μας. Θα τα κρατήσουμε σε ασφαλές μέρος μέχρι να έρθετε να τα παραλάβετε αλλά παρακαλούμε να τα παραλαμβάνετε εντός μιας εβδομάδας καθότι ο χώρος μας είναι πολύ περιορισμένος.
Λατρεύουμε τα κατοικίδια αλλά δυστυχώς δεν επιτρέπονται εντός των κτιρίων μας.
Δυστυχώς οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι πολύ περιορισμένοι, επομένως δεν είμαστε σε θέση να διατηρούμε κάποια από τα υπάρχοντά σας σε αποθήκες.
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 

Τηλ. Επικοινωνίας: 77770404
Admin: +357 22 21 00 04