Εγκαταστάσεις & Υπηρεσίες


Housekeeping

Υπηρεσία Καθαριότητας Δωματίου

«Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» σύμφωνα και με τη λαϊκή ρήση.
Λαμβάνουμε την καθαριότητα σοβαρά υπόψη μας. Έχουμε ευθύνη να καθαρίζουμε καθημερινά τους κοινόχρηστους χώρους, όμως είναι δική σας ευθύνη να διατηρείτε το δωμάτιο σας καθαρό και τακτοποιημένο. Οι εστίες Unihalls trinity παρέχουν την δυνατότητα επιλογής υπηρεσίας καθαριότητας δωματίου με χαμηλή χρέωση κατόπιν αιτήματος. Μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη λίστα με τις υπηρεσίες μας εδώ:
1. Lux Cleaning: Ιδανική επιλογή για αυτούς που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το συνεργείο καθαρισμού μας θα φροντίσει με μεγάλη προσοχή το δωμάτιό σας και θα κάνει το καλύτερο για να σας παραδώσει ένα δωμάτιο που να αστράφτει από καθαριότητα. Η τιμή για το Lux Cleaning αρχίζει από €20.
2. Superior Cleaning: Άριστη καθαριότητα επαγγελματικών προδιαγραφών. Το προσωπικό μας κάνει περισσότερα από όσα μπορείτε καν να σκεφτείτε, δίνοντας έμφαση σε κάποιες από τις δυσκολότερες δουλειές.  Η τιμή για το Superior Cleaning αρχίζει από €30. 
3. Check out Cleaning: Με την αποχώρησή σας από τα δωμάτια, απαιτείται το δωμάτιο να παραδοθεί απολύτως καθαρό αλλιώσ θα πρέπει να πληρώσετε για την υπηρεσία αυτή. Η τιμή για το Superior Cleaning αρχίζει από €60. 
Μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογο και να παραγγείλετε υπηρεσίες καθαριότητας στο Residents Portal.


 

Linen Service

Υπηρεσία Καθαρισμού Λευκών Ειδών

Καθαρά, σιδερωμένα σεντόνια κατευθείαν στην πόρτα σας.
Μπορούμε να σας παρέχουμε τα κλινοσκεπάσματα και τις πετσέτες σας κάθε βδομάδα.
Παραγγέλνοντας την υπηρεσία αυτή, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο σας στους χώρους πλυντηρίων ή να περιμένετε μεγάλες ουρές για να πλύνετε τα σεντόνια και τις πετσέτες σας. Με την άφιξη σας, θα παραλάβετε ένα πακέτο που περιλαμβάνει σεντόνια (σετ των 2), μαξιλαροθήκες (σετ των 2), πετσέτα μπάνιου και πετσέτες προσώπου (σετ των 2). Στη συνέχεια θα παραλαμβάνουμε το πακέτο μια φορά τη βδομάδα και θα σας τα επιστρέφουμε καθαρά και σιδερωμένα την ίδια μέρα. Η υπηρεσία λευκών ειδών στοιχίζει €155/χρόνο. 
Είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε όλες σας τις ερωτήσεις για την υπηρεσία μας στο trinity@unihalls.eu ή στο +35722050005.


 


Transportation Service
Μεταφορά 
 
Ιδιωτική υπηρεσία ταξί για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.
Ως ένοικοι στις εστίες Unihalls trinity, έχετε στη διάθεση σας την αποκλειστική υπηρεσία ταξί οποιαδήποτε μέρα και ώρα εσείς επιθυμείτε. Ο οδηγός ταξί θα σας περιμένει σε τοποθεσία της δικής σας επιλογής και θα σας πάρει οπουδήποτε επιλέξετε με μειωμένες χρεώσεις.
Μπορείτε να κάνετε κράτηση της υπηρεσίας μας τηλεφωνώντας στο +35722050005 ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο trinity@unihalls.eu
 


Car Parking

Χώρος Στάθμευσης

Ιδιωτικός, ασφαλής και χωρίς προβλήματα χώρος στάθμευσης.
Αναμφίβολα, η τοποθεσία μας αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστες περιοχές της πόλης. Αν ζητάτε ένα ασφαλές και καλυμμένο χώρο για το όχημα σας, μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας θέση στάθμευσης στο υπόγειο του κτιρίου. Η θέση στάθμευσης στοιχίζει €120/χρόνο. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή.


 

Bike Storage

Φύλαξη Ποδηλάτων

Καλυμμένος και ασφαλής χώρος φύλαξης ποδηλάτων.
Στηρίζουμε τον σεβασμό που δείχνετε προς το περιβάλλον, έτσι λοιπόν έχουμε εγκαταστήσει άπλετο χώρο όπου μπορείτε να φυλάξετε τα ποδήλατα σας δωρεάν. Είναι χαρά μας να σας βλέπουμε να κινείστε με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον!

 

Vending Machines

Μηχανήματα Αυτόματης Πώλησης

Στη διάθεσή σας για τυχόν λιγούρες αργά το βράδυ.
Όταν οι υπεραγορές είναι κλειστές μπορείτε να αγοράσετε ποτά και σνακ από την μηχανή αυτόματης πώλησης την οποία μπορείτε να βρείτε στο κτίριο.
 

 
uniHalls Trinity


 
Headquarters:
12 Porfyriou Dikaiou,
2414, Egkomi, Nicosia
 
Tel: 77 77 04 04
Admin: +357 22 05 00 05