ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ


High-speed internet

Υψηλές ταχύτητες internet
 

Στον 21οαιώνα, η σύνδεση στο διαδίκτυο δεν αποτελεί πια είδος πολυτελείας αλλά απόλυτη ανάγκη. Για το λόγο αυτό, η παροχή δωρεάν σύνδεσης ενσύρματου καθώς και ασύρματου δικτύου γρήγορων ταχυτήτων σε όλη την οικιστική μονάδα αποτελεί μέρος των υπηρεσιών μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Είτε παρακολουθείτε ένα διαδικτυακό μάθημα είτε χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο για τη ψυχαγωγία σας, το σίγουρο είναι ότι δεν θα είστε ποτέ εκτός σύνδεσης.

 

Privacy

Ησυχία

Ακόμη κι αν έχετε συχνά ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσετε με τους φίλους σας, υπάρχουν πάντοτε στιγμές που χρειάζεστε την ησυχία σας στον προσωπικό σας χώρο. Τα ευρύχωρα διαμερίσματα σας παρέχουν την άνεση να μελετάτε με την ησυχία σας ή να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας μετά από μια κουραστική μέρα.


 

No hidden fees

Καμιά Επιπρόσθετη Χρέωση

Όλες οι χρεώσεις και οι παροχές μας φαίνονται στο διαδίκτυο ούτως ώστε να μπορείτε να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας εκ των προτέρων. Μην ανησυχείτε όμως – δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις όταν φτάσετε στο χώρο μας. 

Social spaces

Καφετέρια

Δεν χρειάζεται να βγείτε από το κτίριο για να απολαύσετε το τσάι ή τον καφέ σας ή ακόμα και να δειπνήσετε ή να φάτε το μεσημεριανό σας. Ως ένοικος στις εστίες Unihalls trinity θα μπορείτε επίσης να επωφελείστε από συχνές εκπτώσεις και προσφορές αποκλειστικά για εσάς.  

Wide selection of room types

Διαφορετικοί τύποι δωματίων

Με 6 διαφορετικούς τύπους στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου καθώς και περισσότερα από 11 σύγχρονα και εντυπωσιακά σχέδια ταπετσαρίας τοίχου είναι σχεδόν απίθανο να μην βρείτε δωμάτιο που να ταιριάζει στα γούστα σας.

 

uniHalls Trinity


 
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
Τηλ. Επικοινωνίας: 77 77 04 04
Admin: +357 22 21 00 04