ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ


High-speed internet

Υψηλές ταχύτητες internet
                             

Στον 21οαιώνα, η σύνδεση στο διαδίκτυο δεν αποτελεί πια είδος πολυτελείας αλλά απόλυτη ανάγκη. Για το λόγο αυτό, η παροχή δωρεάν σύνδεσης ενσύρματου καθώς και ασύρματου δικτύου γρήγορων ταχυτήτων σε όλη την οικιστική μονάδα αποτελεί μέρος των υπηρεσιών μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Είτε παρακολουθείτε ένα διαδικτυακό μάθημα είτε χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο για τη ψυχαγωγία σας, το σίγουρο είναι ότι δεν θα είστε ποτέ εκτός σύνδεσης.

 

Privacy

Ησυχία

Ακόμη κι όταν έχετε άπλετο ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσετε με τους φίλους σας, υπάρχουν πάντοτε στιγμές που χρειάζεστε την ησυχία σας στον προσωπικό σας χώρο. Τα στούντιο με ιδιωτικό μπάνιο αλλά και τα 2-υπνοδωματίων διαμερίσματα σας παρέχουν την άνεση να μελετάτε με την ησυχία σας ή να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας μετά από μια κουραστική μέρα.
 

 

Social spaces

Χώροι κοινής χρήσης

Στις εστίες Unihalls premier διαθέτουμε μία ευρύχωρη κοινή αίθουσα όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ελεύθερο σας χρόνο καθώς και να δημιουργήσετε καινούριες φιλίες. Είναι επίσης γνωστή ως αίθουσα παιχνιδιών αφού περιλαμβάνει φλίπερ, μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι  και άνετους καναπέδες.


 

No hidden fees

Καμιά Επιπρόσθετη Χρέωση

Όλες οι χρεώσεις και τα τέλη μας δημοσιεύονται στο διαδίκτυο ούτως ώστε να μπορείτε να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας εκ των προτέρων. Μην ανησυχείτε όμως – δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις όταν φτάσετε στο χώρο μας.


 

Wide selection of room types

 Διαφορετικοί τύποι δωματίων

Με μια πλούσια γκάμα από 19 διαφορετικούς τύπους στούντιο και διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων καθώς και περισσότερα από 25 σύγχρονα και εντυπωσιακά σχέδια ταπετσαρίας είναι σχεδόν απίθανο να μην βρείτε δωμάτιο που να ταιριάζει στα γούστα σας. 

In House Gym

Ιδιωτικό Γυμναστήριο

Στις φοιτητικές εστίες uniHALLS premier διαθέτουμε ιδιωτικό χώρο εκγύμνασης πέραν των 120 τ.μ.  Λειτουργεί καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για δική σας αποκλειστική χρήση έτσι ώστε να μπορείτε να γυμνάζεστε χωρίς να πληρώνετε συνδρομή και όποτε σας βολεύει εσάς.

 
Κεντρικά Γραφεία:
Πορφυρίου Δικαίου 16,
2414, Έγκωμη, Λευκωσία
 

Τηλ. Επικοινωνίας: 77770404
Admin: +357 22 21 00 04